بیوگرافی بدنسازان

رونی کلمن؛ زندگینامه پادشاه بدنسازی از دوران حرفه‌ای تا بازنشستگی

رونی دین کولمن (Ronnie Dean Coleman) یکی از پرافتخارترین و مشهورترین بدنسازان حرفه‌ای آمریکا است. رونی کلمن متولد (13 مه 1964 در بسترپ، لوئیزیانا) است. این بدنساز با 8 بار قهرمانی و کسب مقام اولی در مسابقات مسترالمپیا رکورد دار محسوب می‌شود. قبل رونی کلمن، وینس تیلور این رکورد را در دست داشت که بعدا این بدنساز مشهور در 5 نوامبر 2004 آن را شکست.

شرح زندگی

رونی کلمن در اوایل زندگی خود همراه با خانواده به تگزاس مهاجرت کردند و در آنجا به زندگی خود ادامه دادند او در سال 1982 از دبیرستان سیرکا فارغ‌التحصیل شد و در آن سال به دانشگاه گرملینگ استیت وارد شد و ادامه تحصیل خود را در رشته حسابداری ادامه داد. رونی با قهرمانی در سال 1990 در مسابقات آماتور در دسته سنگین وزن مسابقات مستر تگزاس نشان داد که آینده خوبی دارد. سپس در سال 1991 با قهرمانی در مسابقات آماتوری جهان، کارت حرفه‌ای خود را دریافت کرد. کولمن به دلیل تمرینات سنگین در دوران حرفه‌ای خود، بعداز بازنشستگی دو بار تحت عمل جراحی ستون فقرات و مهره‌های گردن خود قرار گرفت.

آمار بدنی رونی کلمن در اوج بدنسازی

دور بازو: ۶۱ سانتیمتر

دور سینه: ۱۴۸ سانتیمتر

دور شکم: ۹۰ سانتیمتر

دور ران: ۸۶ سانتیمتر

دور ساق پا: ۵۲ سانتیمتر

قد رونی کلمن: ۱۷۹ سانتیمتر

وزن مسابقه: تا ۱۳۴ کیلوگرم

وزن عادی: ۱۴۰ کیلوگرم

تمرینات رونی کلمن

قهرمان 8 دوره مسابقات مسترالمپیا، هیکل بزرگ و ورزیده‌اش را به طور اتفاقی بدست نیاورده، او برای رسیدن به این افتخارات شدیدا در باشگاه تمرین کرده تا به این ساز وحجم دست یافته است. تمریناتش تا حدی شدید بوده که بعد از بازنشستگی مورد چندین عمل جراحی قرار گرفته است.

عکس رونی کلمن

رونی کلمن پنج روز در هفته را به تمرین اختصاص می‌داد و در تعطیلات آخر هفته از زندگی شخصی لذت و به بدن خود استراحت میداد تا بدنش ریکاوری شود

تغذیه رونی کلمن

رانی کولمن برای تقویت و حجیم کردن بدن خود، حدود 9 وعده در روز را غذا می‌خورد او برای رسیدن به هدفش از ساعت 10:30 صبح تا 1:30 بامداد به تمرین مشغول می‌شد و وعده های غذایی خود را در این مدت تقسیم بندی می‌کرد.

برای آَشنایی بیشتر با بدنسازن مشهور ایرانی و خارجی می‌توانید به این (https://drfitnes.ir/category/biography-of-bodybuilders/)صفحه مراجعه کنید

او برای رفع نیاز بدنی خود و تقویت آن در روز حداقل 5562 کالری مصرف میکرد. مقدار ماکرو مصرفی او عبارت بود از ۱۵۰ گرم چربی، ۵۴۶ گرم پروتئین و ۴۷۴ گرم کربوهیدرات.

کلمن وعده های غذایش رو به صورت زیر تقسیم بندی می‌کرد: پروتئین‌های خالص (معمولا سفیده تخم‌مرغ یا مرغ)، کربوهیدراتهای پیچیده (مانند برنج قهوه‌ای، سیب زمینی، لوبیا و نان‌ذرت) و مکمل‌ها طرح‌ریزی می‌کرد.

مقام و افتخارات

سالمسابقاتمقام
1990مستر تگزاس (آماتور)قهرمان
1991قهرمانی جهان (آماتور)قهرمان
1992مستر المپیاشانزدهم
1995مسابقات حرفه‌ای کاناداقهرمان
1995مستر المپیادهم
1996مسابقات حرفه‌ای کاناداقهرمان
1996مستر المپیا۸
1997جایزه بزرگ روسیهقهرمان
1997مستر المپیانهم
1998شب قهرمانانقهرمان
1998مسابقات حرفه‌ای تورنتوقهرمان
1998مستر المپیاقهرمان
1998جایزه بزرگ آلمانقهرمان
1999مستر المپیاقهرمان
1999مسابقات حرفه‌ای رمقهرمان
1999جایزه بزرگ انگلیسقهرمان
2000مستر المپیاقهرمان
2000مسابقات حرفه‌ای رمقهرمان
2000جایزه بزرگ انگلیسقهرمان
2001آرنولد کلاسیکقهرمان
2001مستر المپیاقهرمان
2001مسابقات حرفه‌ای نیوزیلندقهرمان
2002مستر المپیاقهرمان
2002جایزه بزرگ هلندقهرمان
2002نمایش قدرت GNCدوم
2003جایزه بزرگ روسیهقهرمان
2003مستر المپیاقهرمان
2004جایزه بزرگ انگلیسقهرمان
2004جایزه بزرگ هلندقهرمان
2004جایزه بزرگ روسیهقهرمان
2004مستر المپیاقهرمان
2005مستر المپیاقهرمان
2006مستر المپیادوم
2007مستر المپیاچهارم

عمل جراحی؛ رونی کلمن بیماری

قهرمان 8 دوره مسابقات مسترالمپیا، به دلیل تمرینات پرفشاری که در دوران حرفه‌ای خود داشت. در سال 2016، مجبور شد 7 عمل جراحی روی کمر خود انجام دهد که خیلی طاقت فرسا بود و یازده ساعت به طول انجامید. رونی کلمن مجبور شد مدت زمان زیادی را بعداز عمل روی ویلچر بگذراند.

رونی کلمن بدنساز

با وجود این همه درد، این مسئله باعث ناراحتی او نشد و از چیزهای که به عنوان یک بدنساز به دست آورده بود ابراز پشیمونی نکرد.

بازنشستگی

رونی کولمن پس از شکستن رکورد قهرمانی ها و رسیدن به 8 قهرمانی مسترالمپیا تصمیم گرفت که پس از Mr. Olympia سال ۲۰۰۷ بازنشسته شود.

«این برای من در Mr. Olympia کافیست و ۲۹ سپتامبر، آخرین باری خواهد بود که در این صحنه قدم می‌گذارم. می‌خواهم از خداوند، خانواده‌ام، دوستانم و همه طرفدارانی که طی این سال ها از من حمایت کردند تشکر کنم.»

منابع: wikipedia

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا